Κούμαν: «Θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα με την Ελλάδα»

Κούμαν: «Θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα με την Ελλάδα»

Η Ολλανδία είναι η επόμενη αντίπαλος της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro με τον Ρόναλντ Κούμαν να αναφέρεται στη σημασία του παιχνιδιού.

Η Ολλανδία υποδέχεται την Ελλάδα την Πέμπτη (7/9) για τα προκριματικά του Euro και στη συνέντευξη Τύπου ο Ρόναλντ Κούμαν στάθηκε στη σημασία του αγώνα καθώς και τη βελτίωση που θέλει να δει από τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον Βόλο – Ο Μπέος τελειώνει τον Κρούζλιακ μετά το χέρι-πέναλτι με την ΑΕΚ! (vid)

«Είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιωθούμε, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και με βάση τα αποτελέσματά μας. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε εντός έδρας, είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν τι διακυβεύεται. Θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να βάζουμε περισσότερη πίεση στον αντίπαλο, δεχόμαστε πολλά γκολ και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό.

Θα ήθελα οι ποδοσφαιριστές μου να διορθώνουν ο ένας τον άλλον, να κάνουν την αυτοκριτική τους. Είναι πολύ «καλοί», το έχει αυτό αυτή η γενιά, αλλά πρέπει να βελτιωθούν. Είμαστε καλά καλυμμένοι στα μετόπισθεν και στο κέντρο, δυστυχώς στην επίθεση οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες, η απουσία του Ντεπάι είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ