Εθνική Ισπανίας: Ο Ντε Λα Φουέντε κάλεσε τον Γιαμάλ για να μην αλλάξει γνώμη (vid)

Εθνική Ισπανίας: Ο Ντε Λα Φουέντε κάλεσε τον Γιαμάλ για να μην αλλάξει γνώμη (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γρανάδα, παρ' όλα αυτά κλήθηκε από τον Ντε Λα Φουέντε στην Εθνική Ισπανίας.

Πληθώρα αντιδράσεων σήκωσε η απόφαση του Λουίς Ντε Λα Φουέντε να συμπεριλάβει στις κλήσεις της Εθνικής Ισπανίας τον Λαμίν Γιαμάλ.

Το 16χρονο «αστέρι» της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Γρανάδα αλλά κλήθηκε κανονικά στην αποστολή της χώρας του για τις αναμετρήσεις με Σκωτία και Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Το θέμα με τους συμπαίκτες και η σωστή διαχείριση με σοβαρότητα

Ο λόγος; Απλός. Ο Γιαμάλ έχει ρίζες από το Μαρόκο, ωστόσο αν αγωνιστεί ακόμη μία φορά (άρα θα φτάσει τις τρεις συμμετοχές) με τη «φούρια ρόχα» δεν θα μπορέσει να αλλάξει τη γνώμη του ώστε να εκπροσωπήσει άλλη εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο κανόνας της FIFA αναφέρει πως αν ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 21, δεν έχει αγωνιστεί τουλάχιστον τρεις φορές με μια χώρα, τότε έχει το δικαίωμα να αλλάξει, εφόσον το επιθυμεί.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται πως ο Γιαμάλ ζορίζεται και κουτσαίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ