Έτοιμη και αποφασισμένη η Εθνική για τον «τελικό» με την Ολλανδία (pics & vid)

Έτοιμη και αποφασισμένη η Εθνική για τον «τελικό» με την Ολλανδία (pics & vid)

Με προπόνηση στη Ριζούπολη ολοκλήρωσε η Εθνική την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με την Ολλανδία όπου ο Γκουστάβο Πογέτ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Η ώρα για το μεγαλύτερο – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια έφτασε! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον αυριανό (16/10, 21:45) «τελικό» με την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετράει πλέον αντίστροφα για τη σέντρα.

Η Εθνική προπονήθηκε το απόγευμα στη Ριζούπολη, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της Ιρλανδίας.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Βιλντόζα… Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού – Δεν το είπε ο Αταμάν

Ένα δίλημμα ουσιαστικά είναι αν θα παραμείνει εξάρι ο Κουρμπέλης ή θα πάρει τη θέση του ο Σιώπης και ένα άλλο έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Αν θα διατηρηθεί ο Γιακουμάκης ή θα προτιμηθεί ο Παυλίδης που επίσης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν αποκλείεται πάντως να μην γίνει και καμία αλλαγή, με την Εθνική να παρατάσσεται με ενδεκάδα Δουβλίνου.

Οι Έλληνες διεθνείς ποντάρουν πολύ στην στήριξη του κόσμου, ελπίζοντας πως η «Opap Arena» θα είναι για πρώτη φορά κατάμεστη σε ματς της Εθνικής. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει… ζωντανή στο κόλπο της απευθείας πρόκρισης στο Euro και την τελευταία αγωνιστική να μην χάσει από την βαθμολογικά αδιάφορη Γαλλία. Για να προκριθεί από αύριο, η Εθνική θέλει ένα «θαύμα» καθώς θα πρέπει να νικήσει με τέσσερα γκολ διαφορά την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Αυτό που προέχει βέβαια είναι μία απλή νίκη, κάτι που τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς και ο Πογέτ. Αν δεν τα καταφέρει πάντως η Εθνική στα προκριματικά του Euro, θυμίζουμε πως υπάρχει πάντα η δεύτερη ευκαιρία μέσω του Nations League όπου ο δρόμος για τη Γερμανία φαίνεται βατός από εκείνο το μονοπάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ