Χέντερσον: «Δεν είναι όμορφο όταν οι οπαδοί σου σε γιουχάρουν»

Χέντερσον: «Δεν είναι όμορφο όταν οι οπαδοί σου σε γιουχάρουν»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μίλησε για το γιουχάρισμα που δέχθηκε από τους φίλους στης Αγγλίας στο φιλικό με την Αυστραλία στο Γουέμπλεϊ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δέχθηκε γιουχάρισμα από τους φίλους στης Αγγλίας στο φιλικό με την Αυστραλία, στο Γουέμπλεϊ και ο ίδιος δεν κατάλαβε τον λόγο, μίλωντας μετά το παιχνίδι.

Στις δηλώσεις του, υποστήριξε πως δεν θα αλλάξει τη στάση και τη συμπεριφορά του, επειδή παίζει σε μια άλλη χώρα, ενώ για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία, ανέφερε ότι τους έχει επισημάνει ήδη σε προηγούμενες δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Πογέτ για τον «τελικό» με την Ολλανδία

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι όμορφο, όταν οι οπαδοί σου σε γιουχάρουν. Αλλά οι άνθρωποι έχουν τις απόψεις τους. Όταν συναντώ κάποιον στο δρόμο, πάντα υπάρχει μια θετική διάθεση και λέγονται καλά πράγματα. Δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι και τι κάνω γι’ αυτή την ομάδα και τη χώρα μου. Κάθε φορά δίνω τα πάντα. Δεν ξέρω γιατί με αποδοκίμασαν. Αν οι άνθρωποι θέλουν να με γιουχάρουν επειδή παίζω σε μια διαφορετική χώρα, όλα καλά. Όπως προείπα, όλοι θα έχουν μια γνώμη για το ότι παίζω στη Σαουδική Αραβία. Μίλησα στο παρελθόν για τους λόγους που έπαιξα γι’ αυτό. Αν οι άνθρωποι με πιστεύουν ή όχι έχει να κάνει με αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ