Με απουσίες απέναντι στην Ελλάδα η Ολλανδία

Με απουσίες απέναντι στην Ελλάδα η Ολλανδία

Με πολλές και ηχηρές απουσίες έφτασε στην Ελλάδα η Ολλανδία, για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Η Ολλανδία έφτασε στην Ελλάδα για το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική μας (16/10, 21:45, ALPHΑ) με μεγάλα αστέρια στο ρόστερ της, ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν έχει και αρκετές ηχηρές απουσίες. Κόντι Χάκπο και Μέμφις Ντεπάι, είναι μερικά από τα «βαριά» χαρτιά των Ολλανδών που δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν αστέρια στην αποστολή των «Οράνιε». Αναλυτικά οι απουσίες των Ολλανδών: Χάκπο, Ντεπάι, Ντε Γιόνγκ, Ντε Λιχτ, Μπότμαν, Μπέρχαους.

Εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι: Γιούριεν Τίμπερ, Τέουν Κόοπμάινερς, Ταϊρέλ Μαλάσια, Τζάστιν Μπάιλοου, Νόα Λανγκ, Χεορχίνιο Βαϊνάλντουμ.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Πογέτ για τον «τελικό» με την Ολλανδία

Ο Κούμαν κάλεσε στην αποστολή τους: Φλέκεν, Όλιζ, Φερμπρούχεν, Άκε, Μπέρχαους, Μπέρχβαϊν, Μπρόμπεϊ, Μπλιντ, Φαν Ντάικ, Ντάμφρις, Φρίμπονγκ, Χερτράουντα, Χάρτμαν, Κόπμαϊνερς, Λανγκ, Μάλεν, Ρέιντερς, Ντε Ρον, Σίμονς, Φέρμαν, Φαν Ντε Φεν, Ντε Φράι, Βέγκχορστ, Βίφερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ