Το απόλυτο με 5άρα η Πορτογαλία (0-5), διπλό πρόκρισης η Σλοβακία στο Λουξεμβούργο (0-1)

Το απόλυτο με 5άρα η Πορτογαλία (0-5), διπλό πρόκρισης η Σλοβακία στο Λουξεμβούργο (0-1)

Η δράση στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, με το διπλό της Σλοβακίας να ξεχωρίζει...

Κάτω απ’ την πολύ βαριά «σκιά» όσων δραματικών συνέβησαν στις Βρυξέλλες με τη δολοφονία τουλάχιστον δύο Σουηδών φιλάθλων από τα πυρά άνδρα στο κέντρο της πόλης, πριν από την έναρξη του αγώνα Βέλγιο-Σουηδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 (οδηγώντας στο ημίχρονο στην οριστική διακοπή του αγώνα στο «King Baudouin Stadium»), στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά γήπεδα οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά.

Η Πορτογαλία έκανε νέα επίδειξη δύναμης, συντρίβοντας τη Βοσνία με 5-0 στο Σαράγεβο (σημειώνοντας όλα τα γκολ της στο πρώτο ημίχρονο) κι έκανε το «8Χ8» στον 10ο όμιλο. Την ίδια ώρα, η Σλοβακία με το μεγάλο διπλό της στην έδρα του Λουξεμβούργου με 1-0, έκανε… άλμα πρόκρισης μέσω της 2ης θέσης, καθώς ξέφυγε με 5 βαθμούς απ’ τους αντιπάλους της, δύο αγωνιστικές πριν απ’ το φινάλε των προκριματικών.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε πραγματικά καλοί» – Τι ανέφερε για Γκος και Σίκμα

Η Ισλανδία από την άλλη, διέλυσε με 4-0 το Λιχτενστάιν, στο ματς που έγραψε ιστορία ο Σίγκουρτσον, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε έγινε πρώτος σκόρερ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ξεπερνώντας τον Γκούντγιονσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ