Έξαλλοι με τον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ – «Είναι φρικτός»

Έξαλλοι με τον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ – «Είναι φρικτός»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος της «Opap Arena» - «Είναι απίστευτο που επιτρέπεται ακόμα σε αγώνες τέτοιου επιπέδου» – Το χειρότερο γήπεδο στο οποίο έχω παίξει, είπε ο Βέγκχορστ

Όσο και αν πάλεψε η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ολλανδία, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 93′ να χαρίζει το πολύτιμο τρίποντο στους Οράνιε.

Πλέον με αυτή την νίκη η Ολλανδία φτάνει τους 12 βαθμούς, όντας πλέον με το ενάμησι πόδι στην τελική φάση του Euro 2024.

Μπορεί οι Ολλανδοί να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και είναι πλέον κοντά σε ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά, ωστόσο ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας του Κούμαν και αρχηγός, Φαν Ντάικ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος της «Opap Arena».

Την άποψη αυτή προσυπογράφει και ο Βουτ Βέγκχορστ της Χόφενχαϊμ, μιλώντας για το χειρότερο γήπεδο που έχει παίξει ποτέ. Ο διασυρμός που πλέον παίρνει διαστάσεις διεθνείς γίνεται κυρίως με αιχμηρές αναρτήσεις στα social media.

Διαβάστε επίσης: Η Ολλανδία στο Euro, η Ελλάδα θα παίξει τη… ζαριά της στο Nations League – Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

«Είδες τον αγωνιστικό χώρο. Είναι φρικτός. Είναι απίστευτο που επιτρέπεται ακόμα σε αγώνες τέτοιου επιπέδου» ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Τι χωράφι ήταν αυτό;»

Μάλιστα το… χάλι στο οποίο βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΑΕΚ δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την αποκαρδιωτική αυτή εικόνα.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως στην «Opap Arena» θα διεξαχθεί και ο τελικός του Europa Conference League, με την σημερινή εικόνα να είναι σίγουρο πως δεν ικανοποιεί καθόλου τους ανθρώπους της UEFA για την επιλογή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ