Χωρίς Άκε η Ολλανδία – Αναλυτικά οι υπόλοιπες απουσίες και μια κλήση-έκπληξη

Χωρίς Άκε η Ολλανδία – Αναλυτικά οι υπόλοιπες απουσίες και μια κλήση-έκπληξη

Εκτός από την Εθνική Ολλανδίας και ο Νέιθαν Άκε για τα ματς με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ.

Ο Νέιθαν Άκε αποχώρησε από την αποστολή της Ολλανδίας για τους δύο τελευταίους προκριματικούς της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024, εναντίον της Ιρλανδίας και του Γιβραλτάρ λόγω τραυματισμού.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο τελευταίος οπισθοφύλακας που εντάχθηκε στη λίστα τραυματισμών των Ολλανδών, με τους Σβεν Μπότμαν, Ματέις ντε Λιχτ, Γιούριεν Τίμπερ και Μίκι φαν ντε Βεν επίσης να απουσιάζουν για τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με μια επιστροφή κόντρα στην Μακάμπι – Στο στόχαστρο για την φροντ λάιν ο Πετρούσεφ

Ο Άκε, ο οποίος έχει 42 συμμετοχές, έχασε τη δραματική ισοπαλία (4-4) της Σίτι στην Premier League με την Τσέλσι την Κυριακή. Ούτε ο σύλλογος ούτε η Ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχουν δώσει λεπτομέρειες για τον τραυματισμό. Η Ομοσπονδία είπε ότι δεν θα καλέσει αντικαταστάτη για τον Άκε για τους αγώνες με την Ιρλανδία στο Άμστερνταμ το Σάββατο και το Γιβραλτάρ εκτός έδρας στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Κόντι Χάκπο της Λίβερπουλ, που απουσίασε από τα ματς του Οκτωβρίου λόγω τραυματισμού, επανέρχεται στην 25άδα του Κούμαν, όπως επίσης ο τερματοφύλακας Γιούστιν Μπάιλοβ, ο μέσος Γέρντι Σάουτεν και ο επιθετικός Κάλβιν Στενγκς. Την ίδια ώρα, έναν 17χρονο αμυντικό κάλεσε στην εθνική Ολλανδίας ο Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει των τελευταίων αγώνων των «οράνιε» στα προκριματικά του EURO 2024.

Ο λόγος για τον Γιορέλ Χάτο, ο οποίος έκανε τον περασμένο Απρίλιο το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τον Αγιαξ και φέτος μετράει ήδη 16 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα», ενώ είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων της χώρας.

Ο νεαρός σέντερ μπακ κλήθηκε και λόγω των απουσιών των τραυματιών Ματάις Ντε Λιχτ και Μίκι Φαν ντε Φεν, αλλά και επειδή θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με χρηματιστηριακή αξία που ήδη φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Στον αντίποδα, απουσιάζουν οι τραυματίες Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ