Οι τραυματισμοί κάνουν τον Σάουθγκεϊτ να αλλάξει τα πλάνα του

Οι τραυματισμοί κάνουν τον Σάουθγκεϊτ να αλλάξει τα πλάνα του

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θα αναγκαστεί να αλλάξει τα πλάνα του για τα επόμενα παιχνίδια της Αγγλίας, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών.

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είπε ότι τα σχέδιά του όσον αφορά στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Ευρωπαϊκού 2024 με τη Μάλτα την Παρασκευή (17/11) και τη Βόρεια Μακεδονία τρεις ημέρες αργότερα άλλαξαν λόγω της απουσίας αρκετών παικτών λόγω τραυματισμού.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς της επόμενης χρονιάς στη Γερμανία μετά τη νίκη του περασμένου μήνα στην έδρα της Ιταλίας, η ανησυχία του Σάουθγκεϊτ στράφηκε στους παίκτες που έλειπαν και στο πώς θα προσαρμοστεί η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Πετρούσεφ στο Νο1 της λίστας – Πατάει το κουμπί ο Ολυμπιακός (vids)

«Πρέπει πάντα να προσαρμόζεσαι. Μπορεί να προετοιμάζεσαι για τα (επόμενα) δύο παιχνίδια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι θα έρθει στον δρόμο σου», είπε ο Σάουθγκεϊτ σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

«Έχουμε χάσει περισσότερους παίκτες από ό,τι είναι φυσιολογικό και υπάρχουν κάποιοι μακροχρόνιοι τραυματισμοί μέσα σε αυτό, κάτι που είναι κρίμα, αλλά πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για τους παίκτες που έρχονται».
Ο Σάουθγκεϊτ αντιμετωπίζει τους τελευταίους αγώνες της Αγγλίας χωρίς βασικούς παίκτες όπως ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λίβαϊ Κόλγουιλ της Τσέλσι, αμφότεροι εκτός με τραυματισμούς στον ώμο.

Ο προπονητής πρόσθεσε ότι λόγω των απουσιών, είναι σημαντικό ως προπονητής να βρει τις ισορροπίες και να μπορεί να πάρει τις σκληρές αποφάσεις, όταν ρωτήθηκε για την απουσία του επιθετικού της Τσέλσι, Ραχίμ Στέρλινγκ.
«Ως παίκτης, ποτέ δεν συμφωνείς με την απόφαση ενός προπονητή να σε αφήσει εκτός, αλλά προσπαθείς να το κάνεις με τρόπο που να δείχνει σεβασμό και με εποικοδομητικές επισημάνσεις, ώστε να μπορούν να φύγουν και να δουλέψουν τα πράγματα», είπε ο Σάουθγκεϊτ.

Ο 53χρονος είπε επίσης ότι, παρά το γεγονός ότι η Αγγλία προηγείται του Γ΄ Ομίλου με 16 βαθμούς μετά από έξι αγώνες, προτεραιότητά του είναι να αποδείξει ότι είναι μια κορυφαία ομάδα που κερδίζει παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει συνεχή κριτική.
«Το πιο σημαντικό μήνυμα περιστρέφεται γύρω από τα καθημερινότητά μας στην προπόνηση», δήλωσε ο Σάουθγκεϊτ. «Φιλοδοξούμε να γίνουμε κορυφαία ομάδα, και ήμασταν συνεπείς για λίγο, και αυτό προέρχεται από όλα όσα γίνονται και από τα πράγματα που κανείς άλλος δεν βλέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ