Γερμανία: Ήρεμος ο Νάγκελσμαν παρά την ήττα από τη Τουρκία

Γερμανία: Ήρεμος ο Νάγκελσμαν παρά την ήττα από τη Τουρκία

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά την φιλική ήττα από την Τουρκία, τονίζοντας όμως τα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του

Η Γερμανία ηττήθηκε από τη Τουρκία με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βερολίνο, με τους Γερμανούς  φιλάθλους να αποδοκιμάζουν έντονα την ομάδα τους για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Γερμανίας με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο πάγκο και η πέμπτη ήττα της  σε 9 αναμετρήσεις. Αρκετοί είναι και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Πάντσερς οι οποίοι έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους σχετικά με την προετοιμασία της Γερμανίας εν  όψει του Euro, το οποίο διοργανώνει.

Δείτε επίσης: Είναι οριστικό: Ανακοινώνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Παρ’ όλα αυτά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του και τόνισε  πως  η ομάδα του  πρέπει να βελτιώσει κάποια αγωνιστικά ζητήματα:

«Μπορούμε να τα δούμε όλα μαύρα, ότι όλα είναι άσχημα αλλά έτσι δεν θα προοδεύσουμε ως χώρα. Φτιάξαμε οκτώ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Νομίζω ότι αυτό είναι εξέλιξη για εμάς. Δεν είμαι αρνητικός άνθρωπος. Εσείς μπορείτε να το δείτε όπως θέλετε. Αν θυμηθείτε πως παίζαμε, νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και είναι καλό που χάσαμε αυτό το ματς, τώρα. Φυσικά είναι πολλά τα τρία γκολ που δεχτήκαμε. Σίγουρα έχουμε θέματα τακτικά αλλά επειδή συνέβη τώρα έχουμε και χρόνο να τα διορθώσουμε. Μερικοί παίκτες έδειξαν σαν μην θέλουν 100% να νικήσουν. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει ειδικά σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ