Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν πολλά παράπονα από τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε διότι χρησιμοποίησε τον Γκάβι σε ένα ανούσιο παιχνίδι με τον Ισπανό μέσο να τραυματίζεται στο γόνατο.

Η Ισπανία όχι μόνο είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Euro 2024 αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου της με τη Σκωτία να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο με ακόμη ένα αγώνα για το τέλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «φούρια ρόχα», Λουίς Ντε Λα Φουέντε προχώρησε σε σχεδόν ολικό ροτέισον κόντρα στην ομάδα του Κβαρατσκέλια αλλά αποφάσισε να αφήσει μόνο τους Γκάβι και Λε Νορμάντ σε μία κίνηση που άφησε πολλούς να απορούν.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Γκάβι στην Ισπανία (pic & vid)

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί όλο το 90λεπτο απέναντι στην Κύπρο και αντί ο Ισπανός τεχνικός να τον ξεκουράσει, του ξαναέδωσε φανέλα βασικού. Η Ισπανία κέρδισε αλλά… έχασε τον Γκάβι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 26ο λεπτό κλαίγοντας. Οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν καλές και λίγες ώρες αργότερα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα με τα μέσα της χώρας να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν τα παράπονά τους λέγοντας πως «δεν καταλαβαίνουν γιατί ο Γκάβι έπρεπε να ξεκινήσει σε ένα τόσο ανούσιο παιχνίδι». Η απουσία του 19χρονου σίγουρα αποτελεί μία «μαχαιριά» για τον Τσάβι στη μεσαία γραμμή με τον Ισπανό προπονητή να καλείται να βρει κάποιον ισάξιο να τον αντικαταστήσει.

Τη φετινή σεζόν, σε 15 αγώνες ο Γκάβι έχει σκοράρει 2 φορές μοιράζοντας 1 ασίστ με την επίδρασή του στο κέντρο της Μπαρτσελόνα να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι μπλαουγκράνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ