Οι οδηγίες της ΕΠΟ προς του φιλάθλους για το Ελλάδα-Γαλλία

Οι οδηγίες της ΕΠΟ προς του φιλάθλους για το Ελλάδα-Γαλλία

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το ματς Ελλάδα-Γαλλία (21/11, 21:45) για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συμβουλεύει όσους βρεθούν στην «OPAP Arena» για το Ελλάδα-Γαλλία (21/11, 21:45) των προκριματικών του Euro 2024 να φτάσουν στο γήπεδο εγκαίρως και συγκεκριμένα 45 λεπτά νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης: «Θα μπούμε στο γήπεδο μόνο με θετικές σκέψεις» (vid)

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη. Ε

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική μας δεν έχει ελπίδες για πρόκριση από τον όμιλο καθώς Ολλανδία και Γαλλία έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με αποτέλεσμα να βασίζεται ολοκληρωτικά από τα playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ