«Εξάρα» της Ολλανδίας επί του Γιβραλτάρ (0-6) – Ισοπαλία και πρωτιά για την Τουρκία (1-1) – Πρόκριση για Κροατία (1-0)

«Εξάρα» της Ολλανδίας επί του Γιβραλτάρ (0-6) – Ισοπαλία και πρωτιά για την Τουρκία (1-1) – Πρόκριση για Κροατία (1-0)

Η Ολλανδία έκανε... πάρτι κόντρα στο Γιβραλτάρ επικρατώντας με σκορ 6-0 για τον όμιλο της Εθνικής μας. Με νίκες προχώρησαν Κροατία, Ρουμανία και Λευκορωσία, ενώ η Τουρκία ήρθε ισόπαλη με την Ουαλία τερματίζοντας πρώτη,

Φινάλε στα προκριματικά του Euro 2024 με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις, που συμπλήρωσαν το παζλ της διαδικασίας για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Για τον όμιλο της Εθνικής μας, η Ολλανδία δεν αντιμετώπισε προβλήματα από Γιβραλτάρ το οποίο και διέλυσε με σκορ 6-0 εκτός έδρας. Χατ-τρικ για τον Στενγκς, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Βίφερ, Κούπμαϊνερς και Χάκπο για το τελικό αποτέλεσμα.

Στον Group D η Τουρκία έμεινε ισόπαλη με την Ουαλία με σκορ 1-1, διατηρώντας έτσι την πρωτιά στον όμιλό της, ενώ η Κροατία πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αρμενία και προκρίθηκε στο Euro.

Για το Group I η πρωτοπόρος Ρουμανία νίκησε και την Ελβετία με σκορ 1-0 μένοντας άνετα στην κορυφή. Για τον ίδιο όμιλο, το Ισραήλ επιβλήθηκε της Ανδόρρας με σκορ 2-0 εκτός έδρας, ενώ η Λευκορωσία πέρασε από το Κόσοβο χάρη στο 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ανδόρρα-Ισραήλ 0-2

Κροατία-Αρμενία 1-0

Γιβραλτάρ-Ολλανδία 0-6

Ελλάδα-Γαλλία 2-2

Κόσοβο-Λευκορωσία 0-1

Ρουμανία-Ελβετία 1-0

Ουαλία-Τουρκία 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ