Πρεσβευτής της Ελλάδας στην κλήρωση του Euro 2024 o Άγγελος Χαριστέας (pic)

Πρεσβευτής της Ελλάδας στην κλήρωση του Euro 2024 o Άγγελος Χαριστέας (pic)

Ο Άγγελος Χαριστέας θα είναι ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην σημερινή κλήρωση της φάσης των ομίλων του Euro 2024.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην κλήρωση των ομίλων του Euro 2024, που θα διεξαχθεί σήμερα (2/12, 19:00) στο Αμβούργο, με τον Άγγελο Χαριστέα να δίνει το παρών στην εκδήλωση ως πρεσβευτής της Εθνικής ομάδας του 2004.

Η UEFA κάλεσε για την κλήρωση στην γερμανική πόλη τον Άγγελο Χαριστέα, που είναι ένας από τους πρεσβευτές της διοργάνωσης, μαζί με άλλους θρύλους του ποδοσφαίρου και θα συμμετάσχει στη διαδικασία της κλήρωσης.

Διαβάστε επίσης: Έφυγαν 5.000 εισιτήρια για τον Βόλο: Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι και εκεί

Η Ελλάδα θα μετάσχει στην κλήρωση ως διεκδικήτρια του εισιτηρίου για τον νικητή των playoffs του Path C του Νations League. Θυμηθείτε τους πιθανούς αντιπάλους στην κλήρωση των ομίλων του Euro.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την παρουσία Χαριστέα ως πρεσβευτή της Ελλάδας στην κλήρωση του Euro:

«Ο σκόρερ του τελικού του 2004 Άγγελος Χαριστέας επελέγη από την UEFA να συμμετάσχει στη διαδικασία κλήρωσης της τελικής φάσης του EURO και να συγκαταλεγεί στους πρεσβευτές της διοργάνωσης μαζί με επιφανείς πρώην διεθνείς παίκτες από άλλες χώρες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που, μαζί με τον Άγγελο, θα συνδράμουν στον σχηματισμό των ομίλων του EURO 2004 θα είναι οι Μπρίαν Λάουντρουπ (Δανία), Ροζίτσκι, (Τσεχία), Κουαρέσμα (Πορτογαλία), Νταβίντ Σίλβα (Ισπανία), Κεντίρα (Γερμανία), Σνάιντερ (Ολλανδία), Ματουιντί (Γαλλία), Κλόζε (Γερμανία), Μπουφόν (Ιταλία)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ