Το απίστευτο πριμ που θα πάρουν οι διεθνείς αν η Εθνική προκριθεί στο Euro

Το απίστευτο πριμ που θα πάρουν οι διεθνείς αν η Εθνική προκριθεί στο Euro

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι εφόσον η Εθνική προκριθεί στο Euro, θα δώσει ως πριμ στους παίκτες τα μισά χρήματα που θα λάβει από την UEFA.

Ένα μυθικό πριμ θα λάβουν οι Έλληνες διεθνείς σε περίπτωση που καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024.

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η ΕΠΟ, σκοπεύει να δώσει ως πριμ στους παίκτες της Εθνικής τα μισά χρήματα που θα λάβει από την UEFA, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Δεν θα είναι εύκολο ματς με την Βιλερμπάν, θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος με ή χωρίς πλεονέκτημα»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά τη συνάντηση των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε ότι όπως και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση του Nations League, έτσι και στην περίπτωση πρόκρισης στο EURO 2024, οι παίκτες της Εθνικής θα λάβουν πριμ.

Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου την καταβολή πριμ ύψους 50% επί του ποσού που θα λάβει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ