Πογέτ: «Για να κερδίσεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί και εμείς είμαστε εκεί»

Πογέτ: «Για να κερδίσεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί και εμείς είμαστε εκεί»

Στον τελικό πρόκρισης κόντρα στην Γεωργία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ μετά το επιβλητικό 5-0 επί του Καζακστάν.

Η Εθνική μας ομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στο Καζακστάν και πλέον ετοιμάζεται τον τελικό-πρόκρισης στο Euro 2024 κόντρα στην Γεωργία την προσεχή Τρίτη (26/3).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά το τελικό σφύριγμα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας πως οι Γεωργιανοί έχουν παρόμοιο σύστημα με τους Καζάκους.

Διαβάστε επίσης: Πάντα στο κόλπο για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός: Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το πρώτο μέρος: «Προσπαθήσαμε να τους πείσαμε να ξεκινήσουμε δυνατά το ματς. Είχαμε παρόμοια το ματς, θυμάμαι το ματς με τη Λιθουανια, που είχαμε τελικές, αλλά δεν σκοράραμε. Κάνει διαφορά το πρώτο γκολ. Σκοράραμε νωρίς με το πέναλτι Είναι δύσκολο για τους παίκτες στο δεύτερο μέρος, καθώς σκέφτονται την Τρίτη. Δεν μπορώ να ζητήσω πειρσσότερο.

Για το τι θα κρατήσει περισσότερο ενόψει της Τρίτης: «Νομίζω το σχήμα και την κατανόηση του σχήματος του αντιπάλου, η Γεωργία παίζει παρόμοιο σύστημα με τριάδα στην άμυνα, όπως το Καζακστάν. Θα έχουν έναν σπέσιαλ παίκτη που θα είναι διαθέσιμος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και γι’ αυτούς».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Ένταση, δυσκολία, πρέπει να είμαστε πολλοί καλοί. Δεν έχουμε δικαιολογίες, ούτε τραυματισμούς, όλοι είναι χαρούμενοι. Πρέπει να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό. Είναι ένας τελικός. Για να κερδίσεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί και εμείς είμαστε εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ