Με Καντέ η αποστολή της Γαλλίας για το Euro 2024 (pic)

Με Καντέ η αποστολή της Γαλλίας για το Euro 2024 (pic)

O Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε την αποστολή της Γαλλίας για το Euro 2024, με τον Ενγκολό Καντέ να επιστρέφει στην Εθνική μετά από δύο χρόνια.

Με όλα τα αστέρια της, «μπροστάρη» κι αρχηγό τον Κιλιάν Μπαπέ και τον Ενγκολό Καντέ να επιστρέφει στην Εθνική μετά από δύο χρόνια απουσίας θα παραταχθεί σε ένα μήνα στα τελικά του Euro 2024 η Γαλλία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) την αποστολή των «τρικολόρ» για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα των 25 παικτών και τον πολύπειρο μέσο της Αλ-Ιτιχάντ, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως είναι πια σε καλή κατάσταση κι έτοιμος να βοηθήσει τη Γαλλία, που φαντάζει ως ένα απ’ τα φαβορί για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Τζάρι 1-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον Στέφανο

Η Γαλλία είναι σε όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία και ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 17 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι κλήσεις της εθνικής Γαλλίας:

-Τερματοφύλακες: Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μενιάν (Μίλαν), Σαμπά (Λανς)

-Αμυντικοί: Κλος (Μαρσέιγ), Τ. Ερναντές (Μίλαν), Κονατέ (Λίβερπουλ), Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Φ. Μεντί (Ρεάλ), Παβάρ (Ίντερ), Σαλιμπά (Άρσεναλ), Ουπαμεκανό (Μπάγερν)

-Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεάλ), Φοφανά (Μονακό), Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Καντέ (Αλ-Ιτιχάντ), Ραμπιό (Γιουβέντους), Τσουαμενί (Ρεάλ), Ζαΐρ-Εμερί (Παρί)

-Επιθετικοί: Μπαρκολά (Παρί), Κομάν (Μπάγερν), Ντεμπελέ (Παρί), Ζιρού (Μίλαν), Κολό Μουανί (Παρί), Εμπαπέ (Παρί), Τουράμ (Ίντερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ