Χούμελς:«Νιώθω πικρία. Είμαι από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στην Γερμανία»

Χούμελς:«Νιώθω πικρία. Είμαι από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στην Γερμανία»

Ο Ματς Χούμελς μίλησε σε γερμανικά μέσα και εξέφρασε την πικρία του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για το Euro 2024.

Η Εθνική Γερμανίας και ο προπονητής της, Γούλιαν Νάγκελσμαν ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών τους παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή της για το Euro 2024.
Ανάμεσα στα ονόματα που απουσιάζουν βρίσκεται και αυτό του Ματς Χούμελς ο οποίος μίλησε σε γερμανικά μέσα και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το κόψιμό του από την προεπιλογή.

Ο ίδιος τόνισε αισθάνεται πικρία για την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, «Νιώθω πικρία, γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ένας από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στη Γερμανία. Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση για να το πω αυτό».

Ωστόσο παρά την δυσαρέσκειά του ο 35χρονος, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα αυτή και δείχνει κατανόηση για την συγκεκριμένη εξέλιξη.
«Μπορώ να καταλάβω την ιδέα ότι η ομάδα μεγαλώνει από τον Μάρτιο. Αν είχα μια φάση όπως αυτή που είχα πρόσφατα (σ.σ. το γκολ του επί της Παρί), πριν επιλεγεί η ομάδα τον Μάρτιο, μπορεί να είχα κληθεί στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τώρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ