Οι Γερμανοί δίνουν 800 ευρώ για να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται!

Οι Γερμανοί δίνουν 800 ευρώ για να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται!

Η προγραμματισμένη προπόνηση θα διεξαχθεί στο Γκέτερσλοχ όπου θα καταλύσει η πορτογαλική ομάδα και τα 6.000 δωρεάν εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε ένα λεπτό

Παροξυσμός από τους Γερμανούς για ένα εισιτήριο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ανοιχτή προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας την Παρασκευή, 14 Ιουνίου.

Η προγραμματισμένη προπόνηση θα διεξαχθεί στο Γκέτερσλοχ όπου θα καταλύσει η πορτογαλική ομάδα και τα 6.000 δωρεάν εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε ένα λεπτό. Οι συνολικές αιτήσεις για ένα μαγικό χαρτάκι έφτασαν τις 50.000.

Χαμός για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Η κατάσταση ξέφυγε τις επόμενες ώρες όταν σε portals όπως το kleinanzeigen (πρώην eBay) τα δωρεάν εισιτήρια προσφέρονταν έναντι εκατοντάδων ευρώ. Ενας χρήστης ζήτησε 1.000 ευρώ για τέσσερα εισιτήρια, υπήρξε μεγάλη προσφορά στα 400 ευρώ το εισιτήριο ενώ το μέγιστο ποσό που ζητήθηκε ήταν 800 ευρώ! Κι όλα αυτά για να δουν, κυρίως τα μικρά παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται στον Τελευταίο Χορό του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι τοπικές αρχές δεν μπορούν να παρέμβουν γιατί τα εισιτήρια δόθηκαν μέσω της UEFA και δεν ήταν προσωποποιημένα. Η ανοιχτή προπόνηση θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα στο «Ohlendorf Stadium» αλλά οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα. Οι τοπικές αρχές προειδοποιούν πως θα προκληθεί κυκλοφοριακό χάος, ενώ στις εξέδρες θα βρεθούν πάνω από 8.000 άνθρωποι παρά το γεγονός ότι προσφέρθηκαν 6.000 δωρεάν εισιτήρια.

Η αποστολή της Πορτογαλίας αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μίνστερ/Οσναμπρικ την Πέμπτη το απόγευμα. Απόψε αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ