ΠΑΟΚ: Το Europa Conference League και οι αλλαγές στην προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Το Europa Conference League και οι αλλαγές στην προετοιμασία

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα «δώρο» από την UEFA, καθώς θα ξεκινήσει από τον 2ο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League τις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να αλλάζει και ο σχεδιασμός για την προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ είναι από τους τυχερούς, καθώς θα κερδίσει έναν γύρο στα προκριματικά του Europa Conference League της νέας σεζόν, ως Κυπελλούχος Ελλάδος, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις του από τον τρίτο προκριματικό και όχι από τον δεύτερο. Όπως είναι λογικό λοιπόν, αυτό το «δώρο» από την UEFA αλλάζει όλο τον σχεδιασμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου του βορρά.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ αρχίζουν στις 5 Αυγούστου, αντί στις 22 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει δύο εβδομάδες ξεκούρασης και επιπλέον χρόνος προετοιμασίας. Η «πρώτη» της νέας χρονιάς ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου, αλλά θα οριστεί νέα ημερομηνία επιστροφής στις προπονήσεις.

Το πρόβλημα που προκύπτει ωστόσο είναι οι νέες ημερομηνίες για το στάδιο της προετοιμασίας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την παρουσία του ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Das Siegen από τις 29 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ