Άρης: Μαθαίνει πιθανούς αντιπάλους στο Europa Conference League

Άρης: Μαθαίνει πιθανούς αντιπάλους στο Europa Conference League

O Άρης μαθαίνει τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού και τους πιθανούς 44 αντιπάλους που θα έχει στην αυριανή κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League.

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων του, καθώς σήμερα (15/6) στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας τη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου επέστρεψαν από τις διακοπές τους και πλέον ξεκινούν τη δουλειά για τη νέα σεζόν.

Στόχος είναι μια ανάλογη πορεία και εικόνα με την περσινή, όπου ο Άρης τερμάτισε στην τρίτη θέση και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ψάχνουν στο «κίτρινο» στρατόπεδο και την διάκριση στην Ευρώπη και την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League.

Για αυτό τον λόγο και οι άνθρωποι του Άρη σήμερα θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στην κλήρωση της UEFA για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εκεί όπου θα μάθει τους πιθανούς 44 αντιπάλους στον β΄ προκριματικό γύρο, η κλήρωση που θα διεξαχθεί αύριο.

Αναλυτικά η λίστα των ομάδων:

Στεάουα, Φέχερβαρ, Ντομζάλε, Μακάμπι, Ντουντελάνζ, Κλάκσβικ, Κοπεγχάγη, Σότσι, Κραϊόβα, Παρτιζάν, Ντάνταλκ, Σλοβάτσκο, Αούστρια Βιένης, Απόλλων Λεμεσσού, Τσουκαρίτσκι, Φέγιενορντ, Σούντοβα, Άαρχους, Βασιλεία, Μόλντε, Σαράγεβο, Πλζεν, Ριέκα, Αμπερντίν, Γάνδη, Ρόζενμποργκ, Σίβασπορ, Αστάνα, Μάριμπορ, ΑΕ Λεμεσού Καραμπάγκ, Σάντα Κλάρα, Βοϊβοντίνα, Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπάτε Μπορίσοβ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Όσιγιεκ, Βαντούζ, Χάιντουκ, Χιμπέρνιαν, Σπάρτακ Τρνάβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ