Άρης: Ανακοινώνει την ευρωπαϊκή λίστα

Άρης: Ανακοινώνει την ευρωπαϊκή λίστα

Την ευρωπαϊκή του λίστα αναμένεται να ανακοινώσει ο Άρης, εν όψει του πρώτου παιχνιδιού με την Αστάνα για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Σε ρυθμούς Ευρώπης έχει μπει πλέον ο  Άρης, καθώς οι «κίτρινοι» μετράνε αντίστροφα για το πρώτο τους παιχνίδι με την Αστάνα, για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Άκης Μάντζιος έχει ήδη ενημερώσει ποιους ποδοσφαιριστές έχει επιλέξει για την ευρωπαϊκή του λίστα, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα από την ΠΑΕ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA μια ομάδα μπορεί να φτιάξει λίστα μέχρι 25 παικτών, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν παιδιά των ακαδημιών εντός αυτής (τουλάχιστον 8 πρέπει να είναι Έλληνες και να έχουν αγωνιστεί επί μια τριετία στο ελληνικό πρωτάθλημα ή να ανήκουν στα τμήματα υποδομής).

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του ότι υπάρχει και η μεταγραφική περιόδος, η UEFA δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν έως και δύο αλλαγές και να τοποθετήσουν κάποια νέα μεταγραφήκ αταθέτοντας το δελτίο του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τελευταίο βράδυ πριν από την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ