Μπακάκης: «Να μπούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα»

Μπακάκης: «Να μπούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα»

Ο Μιχάλης Μπακάκης περιμένει από την ομάδα του να δώσει τα πάντα και να πάρει τη νίκη επί της Βελέζ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βελέζ (22/7, 21:30) και στις δηλώσεις του τόνισε πως η Ένωση θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Όσα είπε ο Μπακάκης:

«Πέρυσι ήταν μια άσχημη χρονιά. Θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω. Με τον νέο κόουτς θέλουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία και να έχουμε κυρίαρχο ρόλο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Τα πρώτα ματς θα είναι δύσκολα από τα επόμενα γιατί δεν έχουμε δουλέψει ακόμα όσο θα θέλαμε. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα, θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά. Αύριο, θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Για Βράνιες και Αραούχο: «Είναι παίκτες που τους ξέρουμε καλά, έχουμε πάρει πρωτάθλημα. Δημιουργεί κι ένα έξτρα κίνητρο και στους άλλους παίκτες. Για τον κόσμο έχουμε πει πολλές φορές λόγια και δεν τα έχουμε τηρήσει. Πρέπει να δείξουμε πως τιμάμε την φανέλα, πως είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πετύχουμε γενικά όλους τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ