Άρης: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Άρης: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Με στόχο να φύγει με ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα του δίνει ελπίδες για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θα κοντραριστεί ο Άρης σήμερα με την Αστάνα.

Το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Άρης, ο οποίος θα «κονταροχτυπηθεί» με την Αστάνα στο Καζακστάν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (16:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA και θα ψάξουν να φύγουν από το Καζακστάν με ένα αποτέλεσμα, που θα διατηρήσει τις ελπίδες τους. Σε περίπτωση που αυτό θα είναι νίκη, ακόμα καλύτερα.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους και πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν στον στόχο τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντένις και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, ενώ οι Ματέο Γκαρσία, Μπερτόλιο και Μπρούνο Γκάμα θα παίξουν πίσω από τον Μαντσίνι.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται επίσης οι Κουέστα, Μπρούνο Φελίπε, Χατζηπιρπιρίδης, Γκάνεα, Χαΐροβιτς, Τζέγκο, Φαμπιάνο, Μάνος, Μαρτίνης, Μήτρογλου, Σαλιάρης και Σιαμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ