Σάκιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά στη ρεβάνς όλα μπορούν να αλλάξουν»

Σάκιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά στη ρεβάνς όλα μπορούν να αλλάξουν»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την Αστάνα, τονίζοντας ότι υπάρχει απογοήτευση αλλά στη ρεβάνς όλα μπορούν να ανατραπούν.

Ο Άρης έχασε από την Αστάνα με σκορ 2-0 στο Καζακστάν, με τον Εμάνουελ Σάκιτς να τονίζει σε δηλώσεις του, πως όλοι οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» είναι απογοητευμένοι.

Παράλληλα, ο Αυστριακός δεξιός μπακ, ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως όλα μπορούν να ανατραπούν στη ρεβάνς.

Οι δηλώσεις του Εμάνουελ Σάκιτς:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε απογοητευμένοι φυσικά, είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες να πάρουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, να σκοράρουμε και να αγχώσουμε τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε γκολ από μακριά, χωρίς επιθετικούς συνδυασμούς. Όσον αφορά την ρεβάνς, αν βρούμε γρήγορα γκολ και με τη βοήθεια των φιλάθλων θα πάρουμε την πρόκριση εμείς.

Είναι Conference League, υπάρχει ποιότητα. Έκαναν δυο κλασσικές ευκαιρίες και πέτυχαν το γκολ. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν σκοράραμε. έχουμε και άλλον αγώνα, δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε γήπεδο όπως το δικό μας ούτε με τον κόσμο μας».

Για το ότι η Αστάνα είναι πιο έτοιμη: «Εντάξει, όταν μια ομάδα έχει 21-22 παιχνίδια έχει αυτοματισμούς. Όταν έρχεσαι από προετοιμασία είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Για τις αντιδράσεις των παικτών του Άρη από την ήττα: «Υπήρχε θυμός και απογοήτευση στα αποδυτήρια. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι μετά το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε δεύτερο αγώνα και όλα μπορούν να αλλάξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ