Μιλόγεβιτς: «Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε – Μας έλειπε το καθαρό μυαλό»

Μιλόγεβιτς: «Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε – Μας έλειπε το καθαρό μυαλό»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τη Βελέζ, τονίζοντας πως η εικόνα της Ένωσης δεν ήταν αυτή που ήθελε, αλλά και ότι έλειπε το καθαρό μυαλό.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Βελέζ και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς, όσον αφορά την πρόκριση της στον επόμενο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως αυτή δεν ήταν η εικόνα που επιθυμεί για την ομάδα του, ενώ τόνισε ότι έλειψε το καθαρό μυαλό από τους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Συγχαρητήρια στη Βέλεζ για τη νίκη. Σίγουρα δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Θα έχουμε μία εβδομάδα με πολύ σκληρή δουλειά. Θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε. Αυτό τον λίγο χρόνο που είμαι με την ομάδα, προσπαθώ να μιλήσουμε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Αυτό που μπορώ να πω για το παιχνίδι, η Βέλεζ κέρδισε πολλές μονομαχίες, εμείς χάσαμε πολλές μονομαχίες και δεύτερες μπάλες. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρό, αλλά είναι επίσημο παιχνίδι. Τα φιλικά δε δείχνουν πραγματική εικόνα. Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά περίμενα ένα επίσημο παιχνίδι για να δω την πίεση, σήμερα είχαμε και τον κόσμο που βοήθησε τη Βέλεζ. Δεν προσαρμοστήκαμε ποτέ σε αυτές τις συνθήκες.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Έχουμε κάποια παιδιά, που δεν είναι πολύ καιρό μαζί μας. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή, μέσα στα παιχνίδια πρέπει να δώσουν τ απάντα. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ