Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς»

Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς»

Κανένα περιθώριο για έξτρα λάθη δεν έχουν στην ΑΕΚ σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος φέρεται να είπε στους συνεργάτες του πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι εάν θέλουν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στη Βελέζ.

Η κακή εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ απέναντι στη Βελέζ στο Σαράγεβο προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της Ένωσης, η οποία θα πρέπει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς, εάν επιθυμεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Λάθη τα οποία αναγνώρισε φυσικά και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τους συνεργάτες του και τους ανέφερε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη, ενώ φέρεται να είπε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

«Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας, αλλά εδώ που είμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, ούτε άλλα περιθώρια. Οφείλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο έτοιμοι στη ρεβάνς», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ