Ο Βράνιες… φέρνει τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο Βράνιες… φέρνει τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο Βόσνιος είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που σκόραρε μπροστά στον κόσμο της ομάδας και θέλει να το κάνει ξανά, 511 μέρες μετά.

Τα ελληνικά γήπεδα δεν έσφιζαν ποτέ από ζωή – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό που ζήσαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο ελέω της πανδημίας μας ξεπέρασε. Η εικόνα των άδειων κερκίδων έγινε αυτονόητη, η σιωπή στα γήπεδα ρουτίνα, με το όλο σκηνικό να είναι άκρως καταθλιπτικό.

Σιγά σιγά τα πράγματα σε όλους τους τομείς επιστρέφουν ή τουλάχιστον προσπαθούν να επιστρέψουν σε μία κανονικότητα χάρη στον εμβολιασμό και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο κόσμος παίρνει ξανά θέση στις κερκίδες των γηπέδων. Η αρχή έγινε από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού και την Πέμπτη (29/7) θα ακολουθήσουν οι Άρης και ΑΕΚ στα δικά τους ματς, με Αστάνα και Βελέζ αντίστοιχα.

Ήταν η 4η Μαρτίου του 2020 όταν η Ένωση επικρατούσε του Άρη με 2-1 στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν η τελευταία φορά που οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν μπροστά στο κοινό τους. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης όπου θα το ξανακάνουν, θα έχουν μεσολαβήσει 511 ημέρες.

Αν μπορούσε να βρεθεί ένας κοινός παρονομαστής για τις δύο… ιστορικές ημερομηνίες, αυτός θα ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός που ετοιμάζεται για το τρίτο του ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα, είναι ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΚ που σκόραρε μπροστά στον κόσμο της ομάδας (σ.σ. είχε κάνει το 2-1) και μετά από έναν χρόνο θα πατήσει ξανά το χορτάρι του ΟΑΚΑ σε παιχνίδι με οπαδούς στις κερκίδες.

Το δέσιμό του με τον κόσμο είναι γνωστό, το να καταφέρει να πανηγυρίσει ξανά μαζί τους ένα γκολ την Πέμπτη θα ήταν το ιδανικό για εκείνον αλλά και για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ποντάρει πάρα πολύ στα στημένα χάρη και στη δική του παρουσία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ