«Ντόπες» Καρυπίδη ενόψει Αστάνα: «Σας πιστεύω, με πίστη και πάθος μπορούμε»

«Ντόπες» Καρυπίδη ενόψει Αστάνα: «Σας πιστεύω, με πίστη και πάθος μπορούμε»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη, προκειμένου να παροτρύνει τους παίκτες να τα δώσουν όλα για την πρόκριση κόντρα στην Αστάνα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Πέμπτη (29/7, 21:30) την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης στη ρεβάνς του 2-0 στο Καζακστάν και θέλει νίκη με ίδιο ή μεγαλύτερο σκορ για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα το Europa Conference League.

Μια μέρα πριν το παιχνίδι με τους Καζάκους, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη και την πρόκριση. Ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων είναι στο πλευρό της ομάδας, ενώ είχε και προσωπικές συζητήσεις μαζί τους, ενώ μιλώντας σε όλους μαζί εξέφρασε την πεποίθησή του για την πρόκριση.

«Σας πιστεύω δώστε τα όλα θα έχουμε τον κόσμο, θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και μπορούμε» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Αστάνα και συμπλήρωσε: «Με πίστη και πάθος μπορούμε».

Παράλληλα, για το αυριανό ματς μίλησε και ο Άκης Μάντζιος στους παίκτες του, θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό και να τους επισημάνει τι πρέπει να κάνουν.

«Στην Αστανα χάσαμε από δικά μας λάθη όχι γιατί ήταν καλύτερος ο αντίπαλος. Είδαμε τα λάθη μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε . Φυσικά μπορούμε να ανατρέψουμε το 2-0. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μας. Να παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα από την αρχή, να τηρήσουμε το πλάνο μας με υπομονή και στο τέλος της βραδιάς πιστεύω ότι εμείς θα χαμογελάσουμ3».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ