Ανσαριφάρντ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση, θα μας δώσει δύναμη ο κόσμος»

Ανσαριφάρντ: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση, θα μας δώσει δύναμη ο κόσμος»

Έτοιμοι για την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League είναι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος στάθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα μπει με το πόδι στο… γκάζι για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φαση του Conference League απέναντι στη Βελέζ, δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός ανέφερε πως στο στρατόπεδο της Ένωσης είναι όλοι έτοιμοι για την πρόκριση, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, δηλώνοντας πως θα δώσει έξτρα δύναμη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν σκέφτεται το γκολ που κακώς ακυρώθηκε και πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν μετρούσε;

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα σε όλους. Σε ό,τι έχει να κάνει με το προηγούμενο ματς πρέπει να το ξεχάσουμε. Μέσα σε αυτά είναι κι αυτό το γκολ. Κάναμε λάθη, έκανε και η διαιτησία. Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο παιχνίδι».

Αν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι παίκτες την κρισιμότητα του αγώνα;

«Σε σχέση με την περσινή σεζόν θέλουμε πολύ χρόνο για να αναλύσουμε. Υπήρξαν λάθη και από εμάς τους παίκτες, ίσως και από τη διοίκηση, αλλά και το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς. Θέλουμε να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα το δείτε κι εσείς, ότι θα μπούμε να πάρουμε την πρόκριση. Το θετικό είναι ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει δύναμη. Ο κόσμος θα είναι εκεί και θα μας στηρίξει. Θα δικαιωθώ αύριο και πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να αποδώσουμε».

Για τη συνεργασία του με τον Αραούχο κι αν μπορεί να παίξει μαζί του στην 11άδα;

«Σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν κι αν υπήρχαν κάποια προβλήματα στη συνεργασία μου με τον Ολιβέιρα ή όχι, θεωρώ ότι κι εγώ και ο Νέλσον προσπαθούσαμε να έχουμε το ρόλο μας στο γήπεδο που μας έλεγαν για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Αραούχο. Ο Σέρχιο είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ποδοσφαιριστής. Οποιοσδήποτε κι αν συμμετέχει στον αγώνα εχουμε όλοι στο μυαλό μας να βοηθήσουμε. Ολοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσει η ΑΕΚ σε αυτόν τον στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ