Μάντζιος: «Με πίστη και αποφασιστικότητα για την πρόκριση»

Μάντζιος: «Με πίστη και αποφασιστικότητα για την πρόκριση»

Το σύνθημα της ανατροπής απέναντι στην Αστάνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League έδωσε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Μπορεί η δοκιμασία για τον Άρη να είναι δύσκολη, ωστόσο οι «κίτρινοι» δεν αναμένεται να αφήσουν έτσι εύκολα την υπόθεση της πρόκρισης απέναντι στην Αστάνα. Ο Άκης Μάντζιος έδωσε από την πλευρά του το σύνθημα της πρόκρισης και ανέφερε πως με πίστη και αποφασιστικότητα μπορεί να γίνει η ανατροπή για την επόμενη φάση του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη ρεβάνς με την Αστάνα: «Πρέπει να παρουσιαστούμε με πίστη και αποφασιστικότητα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την ανατροπή. Το σκορ του πρώτου αγώνα μας αδικεί και κάνουμε πιο δύσκολο το έργο μας. Μας έλειψε ο κόσμος μας, ξέρουμε όλοι την δυναμική του. Θέλουμε τη βοήθειά του και ξέρουμε ότι θα το κάνει για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση».

Για το πρώτο ματς με την Αστάνα: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο πρώτο ματς. Αύριο θέλει συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζακστάν. Προετοιμαστήκαμε για να μπούμε αποφασιστικά αύριο για την πρόκριση».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου και αύριο θέλουμε τη βοήθειά του για να πανηγυρίσουμε μαζί μια μεγάλη πρόκριση».

Για την αποστολή πρόκρισης: «Είναι λεπτομέρειες που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους, το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε από αρχή με πίστη. Το ματς θα χρειαστεί υπομονή, να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου που θα μας περιμένει… Θα πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, γιατί στο πρώτο ματς τα πληρώσαμε».

Για τους Ματέο Γκαρσία και Μήτρογλου: «Θα δούμε σήμερα στην προπόνηση. Ο Ματέο είναι καλύτερα, ο Κώστας χτύπησε χθες και θα έχουμε σύντομα εικόνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ