Άρης: Ένα βράδυ και έπειτα… εκτόξευση

Άρης: Ένα βράδυ και έπειτα… εκτόξευση

Ο Άρης είναι έτοιμος για μια μεγάλη ανατροπή απόψε κόντρα στην Αστάνα και εφόσον έρθει η πρόκριση θα δυναμώσει αρκετά με τα διαδοχικά μεταγραφικά «χτυπήματα» των τελευταίων ετών.

Ο Άρης δίνει απόψε (21:30) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, καθώς υποδέχεται την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης στη ρεβάνς του 2-0 στο Καζακστάν. Οι κίτρινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και ψάχνουν μια μεγάλη ανατροπή για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στο στρατόπεδο του Άρη, υπάρχει σιγουριά για την ανατροπή και την πρόκριση, με τον Άκη Μάντζιο να δίνει το σύνθημα για μια καθαρή νίκη, ενώ στην προπόνηση βρέθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης για να «ντοπάρει» τους παίκτες της ομάδας.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να επιλέξει στην τον Ντένις, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, με τους Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνιο πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάνος.

Το έργο είναι σαφώς δύσκολο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά το πρώτο ματς, όμως είναι ένα κομβικό βράδυ για τη νέα σεζόν στον Άρη που ενδέχεται να αλλάξει τον ρου της φετινής χρονιάς.

Πρόκριση και τριπλό «μπαμ»

Μια πιθανή ανατροπή και πρόκριση θα φέρει τον Άρη σε ένα εξαιρετικό σημείο, πολύ απλά γιατί θα προχωρήσει, αλλά και γιατί θα έρθει… ενίσχυση και μάλιστα σημαντική ενόψει των επόμενων προκριματικών. Οι κίτρινοι έχουν «δουλέψει» πάνω σε μεταγραφικές υποθέσεις που είναι πολύ πιθανό να κλείσουν και τυπικά αυτή τη βδομάδα. Παίκτες που μπορούν και θα κάνουν τη διαφορά στον Άρη.

Παίκτες όπως ο Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος θα βρισκόταν από χθες στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Άρη, αλλά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν πετάξει για την Ελλάδα. Εκτός από τον Παραγουανό εξτρέμ, που είναι κίνηση από το πάνω ράφι, ο Άρης είναι μια ανάσα από τη συμφωνία και με τον Γιοσινόρι Μούτο, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως η ενίσχυση του Άρη δεν σταματάει εδώ πολύ απλά γιατί οι κίτρινοι κλείνουν και τον Λουμόρ Αγκμπενιένου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ, ενώ είναι ήδη διαθέσιμος για το αποψινό ματς με την Αστάνα και ο Φαμπιάνο που αποκτήθηκε πριν μερικές μέρες.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν είναι ένα κομβικό βράδυ στο σημερινό για τον Άρη, πολύ απλά γιατί η πρόκριση θα του δώσει τη δυνατότητα να προσθέσει στο ρόστερ του τουλάχιστον 3 πολύ σημαντικούς παίκτες για το επόμενο ζευγάρι. Και αυτό για αρχή, αφού ο Άρης βρίσκεται ενεργός στην αγορά και για άλλα μεταγραφικά «χτυπήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ