Μάντζιος: «Περήφανος για αυτά τα παιδιά»

Μάντζιος: «Περήφανος για αυτά τα παιδιά»

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Άρη από την Αστάνα, αλλά εξέφρασε την περηφάνια του για την προσπάθεια των παικτών του.

Παρά την τεράστια προσπάθειά του, ο Άρης δέχτηκε γκολ-μαχαιριά στο 120′ από την Αστάνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa Conference League.

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, δήλωσε μετά το ματς πως είναι πολύ περήφανος για τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως ο Άρης έπρεπε να είχε «καθαρίσει» την πρόκριση στο Καζακστάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει στο Καζακστάν. Σήμερα κάναμε φάσεις, δεχθήκαμε όμως το γκολ στο τελευταίο λεπτό, υπάρχει απογοήτευση, δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από την αποβολή του Ματέο Γκαρσία:

«Από θέμα τακτικής το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Για εμάς είναι το δεύτερο αγωνιστικό, δε δείξαμε ότι μας υπολείπεται η φυσική κατάσταση η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, είχαμε την κλασική ευκαιρία με τον Γκάμα και τον Μάνο, απέναντι σε μια ομάδα που είχε ουσιαστικά μία φάση».

Για το τι είπε στους παίκτες του με το τέλος του αγώνα:

«Να μην απογοητευτούν ,είμαστε υπερήφανοι και συνεχίζουμε».

Για τις 30 τελικές:

«Τα είπαμε όλα, ανεξάρτητα αν τις κάναμε ή όχι, ήμασταν κυρίαρχοι, δυστυχώς δε βάλαμε το τρίτο γκολ για να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ