Παραδέχθηκε την «κλοπή» ο τέταρτος διαιτητής του Άρης-Αστάνα

Παραδέχθηκε την «κλοπή» ο τέταρτος διαιτητής του Άρης-Αστάνα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με την Αστάνα, ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Χουάν Λούκα Σάκι παραδέχθηκε ότι ήταν ξεκάθαρο πέναλτι η φάση του Μπερτόλιο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Αρης, παρά την μεγάλη προσπάθεια του, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού κόντρα στην Αστάνα (2-0), αλλά η κεφάλια του Μπίτρι στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου τον άφησε εκτός συνέχειας από την νεοσύστατη διοργάνωση.

Παρόλο αυτά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μπερτόλιο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε, αλλά δεν δόθηκε η έσχατη των ποινών από τον Μίκαελ Φάμπρι, αντιθέτως ο Ιταλός ρέφερι έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Άρη.

Θέση για την φάση του πέναλτι πήρε ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης Χουάν Λούκα Σάκι, με τον Ιταλό ρέφερι μετά την λήξη της αναμέτρησης να παραδέχεται στους ανθρώπους του Άρη ότι η φάση του Μπερτόλιο ήταν ξεκάθαρη και έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Ιταλού διαιτητή, όχι μόνο για το πέναλτι που δεν δόθηκε αλλά και για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ματέο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ