Λονγκ: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Λονγκ: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ, μίλησε για τα επερχόμενα ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Σε 6 μέρες από τώρα ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (5/8) από την Μποέμιανς στην Ιρλανδία, ενώ ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα (12/8) θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς της Τούμπας. Όλα αυτά στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο προπονητής της Μποέμιανς, Κιθ Λονγκ, μίλησε για την πρόκριση επί της Ντουντελάνζ Λουξεμβούργου και για τα παιχνίδια που έρχονται κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λονγκ:

«Όλοι οι παίκτες είχαν μεγάλη θέληση και θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι δυνατά, με ένα γκολ. Παίρνοντας κάποια ρίσκα, θα έπρεπε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πίεση που θα δεχόμασταν. Δε νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη απλά για να κρατήσει το 1-0. Ήταν μία ακόμη σπουδαία βραδιά για το κλαμπ και μία νίκη με 3-0 κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι φίλαθλοί μας πανηγύρισαν άλλη μία πρόκριση στην Ευρώπη.

Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά κι ήταν πειθαρχημένοι. Αισθανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, αλλά ίσως αυτή είναι μία υπερβολική κριτική. Η Ντουντελάνζ έχει προκριθεί δύο φορές στους ομίλους του Europa League στα τελευταία τρία χρόνια και την κερδίσαμε συνολικά με 4-0. Οπότε, πραγματικά δεν μπορώ να βρω το λάθος, για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε εκεί που θέλαμε. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα, το να παίρνεις την πρόκριση και θέλουμε να κάνουμε την αρχή, για να έρθουν κι άλλες σπουδαίες βραδιές για την ομάδα. Κάναμε ένα βήμα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, οπότε σίγουρα δε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ