ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Μποέμιαν

ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Μποέμιαν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λίστα των παικτών που έστειλε στην UEFA ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Μποέμιαν για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τη λίστα των ποδοσφαιριστών που έστειλε στην UEFA ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Μποέμιαν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι δύο τραυματίες Ίνγκασον και Αουγκούστο, αλλά και οι Ουάρντα, Λάμπρου, Μπράντονιτς και Νινούα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Μποέμιανς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έστειλε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Περέιρα, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορντετζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Τζόλης, Βρακάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ