Sold-out το Μποέμιαν – ΠΑΟΚ

Sold-out το Μποέμιαν – ΠΑΟΚ

Η Μποέμιαν ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League έχουν εξαντληθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του την Μποέμιαν στο ξεκίνημα του ευρωπαϊκού του ταξιδιού για την φετινή σεζόν. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τους Ιρλανδούς στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου του Εuropa Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την προσεχή Τρίτη 3 Αυγούστου στο AVIVA Stadium.

Η Μποέμιαν ανακοίνωσε πως όλα τα εισιτήρια που είχαν βγει στην αγορά για την πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ έχουν εξαντληθεί και έτσι οχτώ χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

H χωρητικότητα του AVIVA Stadium φτάνει τις 51.700 θέσεις, αλλά οι περιορισμοί κατά του κορωνοϊού δεν θα επιτρέψουν σε περισσότερους από τους οχτώ χιλιάδες τυχερούς να δώσουν το παρών.

Η Μποέμιαν απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Ντουντελάνζ και περιμένει με ανυπομονησία τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και από την δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στο πρώτο παιχνίδι.

Η ιρλανδική ομάδα ανακοίνωσε το sold-out μέσα από το twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ