ΠΑΟΚ – Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

ΠΑΟΚ – Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Με στόχο να κάνει από σήμερα το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Europa Conference League, θα κοντραριστεί απόψε ο ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς (21:45).

Το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα «κονταροχτυπηθεί» με την Μποέμιανς στην Ιρλανδία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (21:45).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA και θα ψάξουν να φύγουν από τo Δουβλίνο με ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα τους φέρει με το… 1,5 πόδι στα playoffs.

Ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δεν θα έχουν πολύ εύκολο έργο μπροστά τους, καθώς οι Ιρλανδοί μετρούν 24 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν την έκπληξη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, του τερματοφύλακα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως έχει «κλειδώσει» η τετράδα στην άμυνα, η οποία θα αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Τέιλορ. Στον άξονα φαίνεται πως θα βρίσκονται οι Κούρτιτς και Εσίτι, ενώ σε ρόλο δεκαριού ο Καγκάβα. Στην τριπλέτα της επίθεσης θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Τζόλης και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βαρέλας, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα, Κούτσιας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ