ΠΑΟΚ – Το μυαλό μόνο στην Μποέμιαν

ΠΑΟΚ – Το μυαλό μόνο στην Μποέμιαν

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του μόνο στη ρεβάνς με την Μποέμιαν για να μην μπει σε μπελάδες και γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό από τους Ιρλανδούς.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπήκε από σήμερα (9/8) ο ΠΑΟΚ ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού που έχει να δώσει το βράδυ της Πέμπτης (12/8) στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στην ιρλανδική Μποέμιαν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να βελτιώσει τις λεπτομέρειες στις οποίες υστέρησε η ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ηττήθηκε με 1-0, ενώ φαίνεται πως θα ετοιμάσει ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες θα κρατήσει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού προπονήθηκε κανονικά, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, όπως επίσης και ο Χοσέ Κρέσπο με πολύ λιγότερες πιθανότητες όμως να προλάβει ο Ισπανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια του συγκεκριμένου παιχνιδιού και θα είναι η πρώτη φορά μετά από 500 ημέρες που θα παραβρεθούν φίλαθλοι στις κερκίδες της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ