«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιαν

«Τελικός» για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιαν

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ματς κόντρα στην Μποέμιαν (20:00) και να προκριθεί στα play off του Europa Conference League. Επιστροφή του κόσμου στην Τούμπα μετά από 1,5 χρόνο!

Πρόωρος τελικός για τον ΠΑΟΚ που στις 20:00 υποδέχεται στην Τούμπα την Μποέμιαν και θέλει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου ματς ώστε να προκριθεί στα play off του Europa Conference League. Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, άρα ο Δικέφαλος θέλει νίκη με δύο γκολ και πάνω για να περάσει στην επόμενη φάση ενώ με νίκη του με ένα γκολ διαφορά το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια με τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο ή Μιχαηλίδη και Ροντρίγκο να είναι η τετράδα στην άμυνα. Ο Ισπανός αμυντικός μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και είναι το φαβορί για να ξεκινήσει δίπλα στον Βαρέλα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι όπως φαίνεται οι Κούρτιτς και Σβαμπ με τους Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα άκρα ενώ ο Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Νέλσον Ολιβέιρα που ήταν και ο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στο πρώτο ματς.

Από την άλλη, ούτε ο Κιθ Λονγκ αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους Ιρλανδούς να ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο στην Τούμπα αλλά να πιστεύουν στην πρόκριση. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το ματς θα επιστρέψει στις κερκίδες ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά από 1,5 περίπου χρόνο, με τη Θύρα 4 πάντως να παραμένει κλειστή όπως έχουν γνωστοποιήσει οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ