Αποδοκιμασίες στην Τούμπα, «κράξιμο» στα social – «Πάρτε παίκτες, μη μας κοροϊδεύετε άλλο»

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα, «κράξιμο» στα social – «Πάρτε παίκτες, μη μας κοροϊδεύετε άλλο»

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την τύχη για να ξεπεράσει το εμπόδιο των… ερασιτεχνών της Μποέμιαν και ο κόσμος του βράζει για τη «γύμνια» της ομάδας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες; Η πρόκριση έπρεπε να είχε έρθει με δύο νίκες και μάλιστα άνετες. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε και προκρίθηκε με την ψυχή στο στόμα απέναντι στους… ερασιτέχνες της Μποέμιαν.

Η ιρλανδική ομάδα τον κέρδισε 2-1 στο πρώτο ματς και παρά το γρήγορο 2-0 στην Τούμπα στον σημερινό επαναληπτικό, ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να δει τη ζημιά να γίνεται. Δεν έγινε επειδή οι Ιρλανδοί έχασαν γκολ σε κενή εστία στο 93’ για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Και με το σφύριγμα της λήξης; Μεγάλη μερίδα του κόσμου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες στην Τούμπα. Αλλά το μεγάλο… ντου έγινε στα social media της ΠΑΕ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του Λουτσέσκου τα βάζει με τη διοίκηση και τον Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός πως δεν έχουν γίνει μεταγραφές, με αποτέλεσμα η ομάδα τους να κινδυνεύει να αποκλειστεί από… κάποια Μποέμιαν.

Και οι προβλέψεις για το μέλλον είναι δυσοίωνες, αφού οι φίλοι του ΠΑΟΚ παραδέχονται πως με τέτοια εικόνα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προκριθεί απέναντι σε μια… κανονική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ