Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει Ριέκα

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει Ριέκα

Τη λίστα με τους παίκτες που δηλώθηκαν στην UEFA ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Europa Conference League γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μποέμιαν, όμως για να καταφέρει να μπει στους ομίλους του Europa Conference League θα πρέπει να ξεπεράσει και αυτό της Ριέκα.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε τη λίστα που απέστειλε σήμερα στην UEFA με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διπλές αναμετρήσεις με την κροατική ομάδα.

Από αυτή είναι εκτός οι δύο τραυματίες Ίνγκι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα, ο Νίκα Νινούα και ο Αμρ Ουάρντα, που δεν υπολογίζεται από τους Θεσσαλονικείς. Συμπεριλήφθηκαν όμως οι Λάζαρος Λάμπρου και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Ριέκα για τα Play Offs του Europa Conference League έστειλε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Λάμπρου, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Περέιρα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Αβεντιστιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Βρακάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ