«Περιμένω δύο δύσκολα ματς με τον ΠΑΟΚ»

«Περιμένω δύο δύσκολα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πρινς Αμπέμ μίλησε για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας του, της Ριέκα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα play off του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα την ερχόμενη Πέμπτη (19/8, 21:00) στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Europa Conference League.

Ένα από τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της κροατικής ομάδας, ο Πρινς Αμπέμ, μίλησε για τους αγώνες που έρχονται με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και είπε πως στη Ριέκα περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια, ενώ θεωρεί πως και οι δύο ομάδες είναι ισάξιες για την πρόκριση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμπέμ:

Για την πρόκριση κόντρα στη Χιμπέρνιαν:

«Ήξερα και πίστευα ότι θα περάσουμε, αλλά και ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Η Χιμπέρνιαν έπαιξε πολύ καλά σε ένα σημείο του αγώνα, αλλά παίξαμε μπροστά στο κοινό μας και είχαμε αρκετή αυτοπεποίθηση. Η κόκκινη κάρτα διευκόλυνε τη δουλειά μας, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε μια πάσα μετά τα δύο ματς».

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ:

«Περιμένω δυο δύσκολους αγώνες. Δεν έχω παίξει εναντίον τους και πρώτα απ’ όλα πρέπει να τους αναλύσουμε καλά. Νομίζω ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα και θα είναι δυο καλά παιχνίδια. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά και ότι θα είμαστε ισάξιοι αντίπαλοι για τον ΠΑΟΚ. Δεν υποτιμούμε κανέναν, όλοι έχουν τον σεβασμό μας, αλλά πρέπει επίσης να πιστεύουμε στον εαυτό μας».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Ριέκα και τι ρόλο θα παίξει στο δεύτερο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, είδα αργότερα ότι υπήρχαν τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι. Υπάρχει τεράστια διαφορά όταν παίζεις μπροστά σε άδειες κερκίδες ή όταν ακούς τους οπαδούς να φωνάζουν συνεχώς, να σας στηρίζουν και να σας ωθούν μπροστά. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, ειδικά στο ψυχολογικό επίπεδο, και είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις, για να ξεπεράσεις τα πάνω κάτω που συμβαίνουν σε όλο το παιχνίδι. Θα παίξει σημαντικό ρόλο ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στον πρώτο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ