Πρόεδρος Ριέκα – «Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή ομάδα»

Πρόεδρος Ριέκα – «Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή ομάδα»

Ο πρόεδρος της Ριέκα, Ζόραν Μίσκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Europa Conference League.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζόραν Μίσκοβιτς, πρόεδρος της Ριέκα, για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στα playoffs του Europa Conference League, με το πρώτο ματς να είναι στην Τούμπα στις 19 Αυγούστου, με ώρα διεξαγωγής 21:00, κάνοντας λόγο για μεγάλη τιμή του συλλόγου του να τίθεται αντιμέτωπος με μια πολύ σοβαρή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα. Δυστυχώς, οι κροατικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν υψηλά εμπόδια λόγω του κακού συντελεστή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υψηλό εμπόδιο για εμάς. Όπως είπε ο προπονητής Τόμιτς, δεν αρκεί να προσφέρουμε το 100% αλλά όλοι μαζί, από τους οπαδούς σε εμάς στη διοίκηση, πρέπει να δώσουμε επιπλέον κίνητρο και ενέργεια για να αποκλείσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε μαζί με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών είναι λογικό να αντιμετωπίζουμε συλλόγους πολύ πιο δυνατούς από εμάς, οικονομικά και αγωνιστικά.

Όμως, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα αισιόδοξος και πρέπει να πάμε για την νίκη αρχικά στην Τούμπα, για να έρθουμε πιο κοντά στην πρόκριση. Αν θα συμβεί αυτό απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μένει να το δούμε…

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κάνουμε όλοι το καλύτερο, οπότε αν είναι καλύτεροι, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Τίποτα δεν θα συμβεί στη Ριέκα. Αν περάσουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, αλλά αν μείνουμε εκτός θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ