Πάβιτσιτς – «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Πάβιτσιτς – «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς μίλησε για το παιχνίδι της Ριέκα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Conference league (19/8) και έχρισε φαβορί τον Δικέφαλο του βορρά.

Για το παιχνίδι της Ριέκα με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Conference league (19/8) μίλησε ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και έχρισε φαβορί τον Δικέφαλο του βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περιμένω να είμαστε καλοί στην μεσαία γραμμή, δεν πρέπει να παίξουμε αμυντικά γιατί θα τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Σίγουρα θα περιμένουμε την ευκαιρία για να πετύχουμε γκολ στην αντεπίθεση ή από κάποιο κόρνερ.

Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τη μπάλα στο χορτάρι. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι με την Χιμπέρνιαν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αγαπάει το παιχνίδι με κάτω την μπάλα, τους αρέσει να παίζουν έτσι και έχει παίκτες για να το πετύχει…

Είναι μια έμπειρη ομάδα, λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία από εμάς. Είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε η Ριέκα. Μπήκαμε υπέροχα στη σεζόν και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάποια ισοπαλία ή αν το θέλει ο Θεός και μια νίκη. Θα δούμε…

Είμαι χαρούμενος που θα παίξω μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που σίγουρα θα δημιουργήσουν μια πραγματική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Δεν υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ανυπομονούσαμε να επιστρέψουν. Όλοι ανυπομονούν να παίξουν σε τέτοιες συνθήκες. Έχουν πολύ ένθερμους οπαδούς και θα είναι ωραίο να τους αντιμετωπίσουμε αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ