Ζάετς – «Μέγιστος σεβασμός στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι το φαβορί»

Ζάετς – «Μέγιστος σεβασμός στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι το φαβορί»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος πέρασε κι από τον Παναθηναϊκό, έκανε δηλώσεις στην Κροατία και ξεκαθάρισε πως Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί στη ρεβάνς με τη Ριέκα, αλλά αξίζει μέγιστο σεβασμό.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βέλιμιρ Ζάετς, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, έκανε δηλώσεις αναφορικά με τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα, για το Europa Conference League, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί μετά το 1-1 της Τούμπας, αλλά αξίζει το μέγιστο σεβασμό.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Η Ριέκα πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, αν και πλέον η ισοπαλία με 1-1 δεν δίνει πλεονέκτημα, μετά την απόφαση της UEFA να καταργήσει το εκτός έδρας γκολ. Είναι κρίμα για τη Ριέκα που δέχθηκε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά μπορούμε να πούμε ότι πλέον έχει την τύχη στα χέρια της.

Δεν πρέπει όμως να επιτρέψει στον εαυτό της καμία χαλάρωση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παρατήρησα ότι οι ομάδες μας έχουν ξεκινήσει να υποτιμούν τους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις κανέναν αυτές τις μέρες, από όποια χώρα κι αν προέρχεται. Είδαμε τους αποκλεισμούς της Χάιντουκ και της Όσιγιεκ από ομάδές του Καζακστάν και της Βουλγαρίας αντίστοιχα.

Θα ήταν υπέροχο για το κροατικό ποδόσφαιρο να περάσει η Ριέκα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια στιβαρή ομάδα, που αξίζει το μέγιστο σεβασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι της Τούμπας. Νομίζω ότι μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον το φαβορί και ελπίζω ότι η Ριέκα με την βοήθεια του κόσμου της, μπορεί να επαναλάβει τα όσα έκανε στη ρεβάνς με τη Χιμπέρνιαν. Απ’ ότι βλέπω, ο Γκόραν Τόμιτς κάνει καλή δουλειά και έχει χτίσει μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει αντιπάλους του διαμετρήματος του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ