Τελικός – πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στην Κροατία

Τελικός – πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στην Κροατία

Ο ΠΑΟΚ καλείται να φύγει με τη νίκη από την Κροατία επί της Ριέκα (21:00, OPEN TV) για να μην μείνει από τον Αύγουστο εκτός Ευρώπης.

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι αυτό που περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Κροατία. Ο Δικέφαλος φιλοξενείται από τη Ριέκα (21:00, OPEN TV) για τα play off του Europa Conference League, στη ρεβάνς του 1-1 της Τούμπας, και θέλει μόνο τη νίκη για να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης και να αποφύγει το κάζο ενός ακόμη ευρωπαϊκού αποκλεισμού από το καλοκαίρι.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική ενώ προσπάθησε να τονώσει και την ψυχολογία των παικτών του. Οι «ασπρόμαυροι» δεν προπονήθηκαν στο γήπεδο του αγώνα αλλά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό την Κροατία.

Εκτός για τον ΠΑΟΚ έχουν μείνει οι γνωστοί απόντες, Ίνγκι Ίνγκασον, Ροντρίγκο Σοάρες και Νέλσον Ολιβέιρα ενώ στην αποστολή βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές. Όσο για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ρουμάνος τεχνικός, αυτή θα έχει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια με τους Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας. Κούρτιτς και Σβαμπ θα είναι στα χαφ με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους, τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά της επίθεσης, τον Ελ Καντουρί στα αριστερά και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι θα είναι ο 44χρονος Ουκρανός, Σέρχι Μπόικο, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Βολοντίμιρ Βισόντσκι, Ντμίτρο Ζαποροζένκο και Ντένις Σούρμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ