Λουτσέσκου – «Είμαι πολύ ανακουφισμένος» (vid)

Λουτσέσκου – «Είμαι πολύ ανακουφισμένος» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League και τη σημασία αυτής για εκείνον και την ομάδα του.

Την ικανοποίηση αλλά και την ανακούφισή του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League εξέφρασε στην κάμερα της ΠΑΕ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:

Για το αν το παιχνίδι με τη Ριέκα κλείνει τον πρώτο κύκλο της σεζόν με θετικό τρόπο;

«Θεωρητικά, ναι. Ήταν φυσιολογικό, θέλαμε να τελειώσουμε το κομμάτι της προετοιμασίας μαζί με τα προκριματικά με μια πρόκριση. Πρώτον και κυριότερο για την αυτοπεποίθησή μας και για να ανταμειφθούμε για τη δουλειά μας και δεύτερον γιατί θέλαμε να βρεθούμε πάρα πολύ στους ομίλους…».

Για το τον τίτλο που θα έβαζε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν;

«Είμαι χαρούμενος, είμαι ικανοποιημένος, είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένος. Θέλαμε πάρα πολύ να πάει καλά αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Μια προετοιμασία που ήταν δύσκολη γενικότερα για πάρα πολλούς λόγους: μια νέα νοοτροπία, ένα νέο στυλ παιχνιδιού. Θέλαμε το αποτέλεσμα στη Ριέκα γιατί είναι σημαντικό να συνδυάζεται με την εικόνα μας. Η εικόνα μας ήταν καλή, το αποτέλεσμα μετράει στο τέλος και πήραμε αυτό που έπρεπε. Γενικότερα πήραμε αυτό που έπρεπε βάσει της πορείας μας μέχρι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ