Πάνε… Γιβραλτάρ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Πάνε… Γιβραλτάρ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν για πρώτη φορά σε γήπεδο εκτός Ελλάδας, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι εκτός Ελλάδας! Αυτό γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία ενημέρωσε ότι στο ματς με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, θα έχει τη συμπαράσταση στην εξέδρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως δεν θα παραλάβει στην Ελλάδα εισιτήρια για το παιχνίδι. Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο Γιβραλτάρ.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους τη μέρα του αγώνα (Πέμπτη 16.09) από τις 09:00 έως και τις 15:00 από το ξενοδοχείο EXE CASTELLAR στην Ισπανία.

Διεύθυνση: Calle la Fuente, s/n, 11350 Castellar de la Frontera, Cádiz, Ισπανία

Τηλέφωνο: +34 956 69 30 18

Το κόστος των εισιτηρίων για τους φίλους του Δικεφάλου ανέρχεται σε 15 αγγλικές λίρες.

Κατά την αγορά των εισιτηρίων ο κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει μαζί του διαβατήριο και να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο).

Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται από τις υγειονομικές αρχές του Γιβραλτάρ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή PCR Test 72 ωρών πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 ωρών πριν την σέντρα.

Οι υγειονομικές αρχές του Γιβραλτάρ δεν δέχονται τα πιστοποιητικά νόσησης».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ