ΠΑΟΚ – Με απουσίες στο Γιβραλτάρ (pic)

ΠΑΟΚ – Με απουσίες στο Γιβραλτάρ (pic)

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίνγκι Ίνγκασον έμειναν εκτός αποστολής.

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λίνκολν (16/9) για την πρώτη αγωνιστική του Conference League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Γιβραλτάρ, με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίνγκι Ίνγκασον να μένουν εκτός.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δουλέψει με τον γυμναστή, Ματέο Σπάταφόρα, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είχε χάσει πολλές προπονήσεις λόγω κορωνοϊού.

Από εκεί και πέρα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο

Οι 22 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ